Android 3.2 på väg till surfplattor

Föregångaren Android 3.1 Honeycomb

Föregångaren Android 3.1 Honeycomb

Den mindre uppdateringen Android 3.2 är nu på väg till surfplattor. Då uppdateringen inte är en stor sådan är den helt enkelt en ny version av Honeycomb. Nyheter för uppdateringen inkluderar stöd för upplösning för sju tums-skärmar och minneskortsplats. Nyheten för de med större skärm än sju tum är möjligheten att välja hur man ska hantera appar som inte har upplösning anpassad till de större skärmarna. Med funktionen Zoom så zoomas appen in till den större skärmytan likt på iPad vilket gör appen pixlig men användbar, till skillnad från Stretch där det blir utdraget.

Först ut med Android 3.2 är Motorola Xoom som skickat ut uppdateringen redan nu. Även ASUS Eee Pad kommer att få den inom kort och andra tillverkare är fortfarande tysta om uppdateringen. Men det är bara en tidsfråga om när fler tillverkare väljer att utannonsera Android 3.2 Honeycomb.

Källa: Mobil

Detta inlägg är publicerat i Android, Honeycomb, kommande surfplattor, Uppdateringar och taggat , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Reklam

2 Trackbackar

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam