Apple iPad

iPad homescreen
iPad homescreen

Apple:s surfplatta iPad revolutionerade marknaden när den första generationen släpptes. Nu har Apple hunnit släppa såväl en tvåa som en tredje generation av denna framgångsrika pryl – och de fortsätter att rita om slagfältet bland surfplattor!

Olika typer av iPad

Att tänka på innan du köper en iPad

När du ska köpa en iPad är det viktigt att först tänka vad du ska använda den till. Ska du mest sitta med den hemma eller använda den mycket när du är ute på språng eller reser? Om du främst ska använda din iPad hemma är det smartast att skaffa versionen med enbart Wi-Fi uppkoppling och inte med 3G. Versionerna utan 3G är billigare än dem med 3G-funktionen som oftast även kräver ett tillhörande abonnemang. 3G-versionen däremot är perfekt om du har tänkt sitta med din iPad när du t.ex. reser tåg, sitter på caféer eller gör business och det inte finns en gratis Wi-Fi uppkoppling tillgänglig, men du ändå vill kunna komma åt Internet.

En annan sak att tänka på innan du köper en iPad är hur mycket lagringsutrymme du behöver. Om du har tänkt ladda ner många appar, fylla din iPad med massor med musik eller titta film kan det vara en smart idé att ta en större variant än de minsta på 16 GB.

7 reaktioner till “Apple iPad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.