Samsung Galaxy Tab

Här hittar du information om de olika modellerna av surfplattan Samsung Galaxy Tab.

En Kommentar

 1. Klas Lindqvist
  Publicerad oktober 11, 2012 kl 8:52 f m | Permalänk

  Har precis köpt Samsung tab2 10, 1..men kan ej koppla in via hdtv adapter till
  min tv som storbild, och ingen av era återförsäljare (jag har ej hittat ngn) , har en aning, utan ger mig en hdtv som ej funkar.Att åka fram och åter för att byta, gör mig mkt. frustrerad. Tycker samsung borde
  Upplysa och informera kunder och framförallt återförsäljare, om jag vetat detta hade jag valt noten.
  M.v.h. Klas Lindqvist abb. på telia +tre g

2 Trackbackar

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 • Reklam