HTC Flyer är ute nu!

HTC Flyer silver vit
HTC Flyer silver vit

Du kunde tidigare läsa här att HTC:s första surfplatta Flyer skulle börja säljas i Europa den 9:e Maj. Nu verkar det som att den släpptes några dagar senare – den 13:e Maj i stora delar av Europa, men det verkar vara väldigt få Svenska nätbutiker som har den i lager eller bra uppgifter om när de kommer att få in den. Hur som helst så bör HTC Flyer vara ute nu, åtminstone för bokning hos flera leverantörer!

HTC Flyer ska blanda HTC:s typiska designspråk med en helt ny HTC Sense-upplevelse som har blivit skräddarsydd för surfplattor. Till skillnad från många andra moderna surfplattor kommer Flyer med en kombination av en interaktion med penna och med dina fingertoppar och släpps likt iPad 2 i en modell med 3G och Wi-Fi kombinerad och en med endast Wi-Fi som är billigare. Modellen med 3G och Wi-Fi har 32 GB internt lagringsutrymme som kan utökas med microSD-minneskort på upp till 32 GB och verkar kosta mellan 6 000 – 8 500 kr hos Svenska nätbutiker.

Modellen med endast Wi-Fi har 16 GB internt lagringsutrymme som kan utökas på samma sätt som 3G-modellen och kosta mellan 5 000 – 7 000 kr i Svenska nätbutiker. Båda modellerna kommer med pennan som kallas HTC Flyer Magic Pen och som fungerar med HTC:s Scribe Technology som ett alternativ till interaktion med fingrarna, vilket säkert kan vara trevligt om det är lite kyligt ute eller om man vill använda Flyer som en ritplatta. Nu blir det intressant att se om HTC Flyer får Honeycomb-uppdateringen om ett par månader som det utlovades i början av April. Källa: Eurodroid

5 reaktioner till “HTC Flyer är ute nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.