HTC släpper videotjänsten HTC Watch till deras surfplatta Flyer

HTC Watch på HTC Flyer
HTC Watch på HTC Flyer

HTC meddelar idag tillsammans med releasen av HTC Evo 3D, att de släpper videotjänsten HTC Watch. Den nya videotjänsten låter dig köpa och i framtiden hyra populära filmer för att streama i din HTC Flyer-surfplatta eller Sensation och Evo 3D-mobil.

Tack vare det speciella formatet på filmerna med upplösningen 960×540 (snäppet mellan DVD och HD 720p-kvalitet) kan du utnyttja hela skärmytan och se filmen utan svarta fält runt bilden. Med HTC Watch kan du enkelt även visa det du hyrt eller köpt på en stor TV eller skärm med enheten i frågas HDMI-utgång. HTC säger att Watch kommer uppdateras kontinuerligt med ny funktionalitet, som tidigare nämnda hyrfilmer och valmöjligheten att ladda en hel film inför till exempel en flygresa då du inte har en uppkoppling. När du väl kan hyra en film har du tillgång till att se filmen under 24-48 timmar (beroende på film) och det måste göras inom 30 dagar från hyrtillfället. HTC planerar att utöka utbudet för tjänsten med ett stort bibliotek av filmer och tv-serier och köpfilmerna går loss på mellan 79 – 129 kr/st. Några av de titlar som finns att köpa redan nu är:

– The Social Network – en film om Facebook
– How Do You Know – en komedi med Reese Witherspoon och Owen Wilson
– Burlesk – en musikal med Cher och Christina Aguilera

Det blir intressant att se hur HTC Watch står sig mot andra videotjänster som finns nu, till exempel Voddler till iPad som du kan läsa om här sen tidigare.

En kommentar till “HTC släpper videotjänsten HTC Watch till deras surfplatta Flyer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.